Informatie FRESH Career

Informatie

FRESH CAREER-Informatie
De FRESH Career website is in 2003 in werking gesteld door FRESH Students en FRESH Professionals. FRESH Students, opgericht in 1999, is een netwerk van academisch opgeleide studenten met een interesse in vastgoed. 

Het Carrière platform
Onze missie is om academische studenten in contact te brengen met het bedrijfsleven. Via FRESH Career krijgen bedrijven de mogelijkheid om in contact te komen met academische studenten en professionals uit ons netwerk. De website biedt de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en deze wordt vervolgens door ons gepromoot onder de leden via o.a. de nieuwsbrief. Naast een plek op de website zal de vacature ook op de social media (LinkedIn & Twitter) benoemd worden. De vacature zal dus goed onder de aandacht worden gebracht bij onze leden en bezoekers van de website. Studenten of Professionals die geïnteresseerd zijn in de vacature kunnen via onze website direct in contact komen met het bedrijf.

Geïnteresseerd?
Partners en sponsoren van FRESH Students kunnen vrijblijvend gebruik maken van de diensten van FRESH Career. Voor bedrijven die niet zijn aangesloten bij FRESH Students bieden wij de mogelijkheid om een Career pakket af te nemen. Een pakket bij FRESH Career heeft de volgende voordelen:

  • Meerdere vacatures plaatsen op freshcareer.nl (het exacte aantal verschilt per pakket);
  • Uw vacatures worden onder de aandacht gebracht via een wekelijkse nieuwsbrief en social media;
  • Een jaar lang uw bedrijfsprofiel op FRESH Career;
  • Bedrijfsprofiel in de FRESH Guide;
  • Tal van andere bedrijfspromotie mogelijkheden (deze verschillen ook per pakket).

Naast de pakketten biedt FRESH Career ook de mogelijkheid om éénmalig een vacature te plaatsen. Dit is bedoeld voor bedrijven die slechts af en toe een vacature open hebben staan. Voor meer informatie over de pakketten of het eenmalig plaatsen van een vacature neem contact met ons op via info@freshcareer.nl.

Het team
Het team achter FRESH Career bestaat uit enthousiaste studenten welke constant streven naar een optimale dienstverlening en een uitbreiding van het Career platform. Mocht u suggesties hebben voor het Career platform of onze dienstverlening dan kunt u dit kenbaar maken via info@freshcareer.nl. Mocht u meer informatie willen over sponsorschap bij FRESH Students of FRESH Professionals kun u contact opnemen met companies@freshstudents.nl

 

 

Contact

Heeft u een vraag over de site?
Is het niet helder?
Neem gerust contact met ons op!

Via:
Contact-formulier

Óf direct:
Ashley Klapwijk
FRESH Career 2015- 2016
+31 (0) 6 2124 6997
career@freshstudents.nl

N.B.: Voor inhoudelijke vragen m.b.t. de vacature, zie de contactgegevens onderaan de vacature.

 

©2009-2016 FRESH | sitemap | disclaimer
powered by weBSolve