Informatie FRESH Career

Informatie

FRESH CAREER-Informatie
De FRESH Career website is in 2003 in werking gesteld door FRESH Students en FRESH Professionals. FRESH Students, opgericht in 1999, is een netwerk van academisch opgeleide studenten met een interesse in vastgoed. 

Het Carrière platform
Onze missie is om academische studenten in contact te brengen met het bedrijfsleven. Via FRESH Career krijgen bedrijven de mogelijkheid om in contact te komen met academische studenten en professionals uit ons netwerk. De website biedt de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en deze wordt vervolgens door ons gepromoot onder de leden via o.a. de nieuwsbrief. Naast een plek op de website zal de vacature ook op de social media (LinkedIn & Twitter) te zien zijn. De vacature zal dus goed onder de aandacht worden gebracht bij onze leden en bezoekers van de website. Studenten of Professionals die geïnteresseerd zijn in de vacature kunnen via onze website direct in contact komen met het bedrijf.

Geïnteresseerd?
Partners en sponsoren van FRESH Students kunnen vrijblijvend gebruik maken van de diensten van FRESH Career. Voor bedrijven die niet zijn aangesloten bij FRESH Students bieden wij de mogelijkheid om sponsor te worden van FRESH Career. Een sponsorschap bij FRESH Career heeft de volgende voordelen:

• Een jaar lang onbeperkt vacatures plaatsen op freshcareer.nl
• Uw vacatures worden onder de aandacht gebracht via een wekelijkse nieuwsbrief en social media
Een jaar lang uw bedrijfsprofiel op FRESH Students & FRESH Career
• Bedrijfsprofiel in de FRESH Guide 2014-2015
 Advertentie naast uw bedrijfsprofiel in de FRESH Guide
• Vermelding als Career Sponsor zowel op de site van FRESH Students als FRESH Career
• Vermelding van uw logo op promotiemateriaal van FRESH Career (flyers etc.)
• Mogelijkheid om een bedrijfsfilmpje op onze website te plaatsen bij het bedrijfsprofiel

Naast het sponsorschap biedt FRESH Career ook de mogelijkheid om éénmalig een vacature te plaatsen. Dit is bedoeld voor bedrijven die slechts af en toe een vacature open hebben staan. Voor meer informatie over het sponsorschap of het eenmalig plaatsen van een vacature neem contact op met ons team.

Het Team
Het team achter FRESH Career bestaat uit enthousiaste studenten welke constant streven naar een optimale dienstverlening en een uitbreiding van het Career platform. Mocht u suggesties hebben voor het Career platform of onze dienstverlening dan kunt u dit kenbaar maken via info@freshcareer.nl.

 

 

Contact

Heeft u een vraag over de site?
Is het niet helder?
Neem gerust contact met ons op!

Via:
Contact-formulier

Óf direct:
Iris Kramer
FRESH Career 2014- 2015
06 2124 6997
career@freshstudents.nl

N.B.: Zie de contactgegevens voor vragen m.b.t. de vacature.

 

                                                                         

 

©2009-2015 FRESH | sitemap | disclaimer
powered by weBSolve